USLOVI KUPOVINE

NAČIN PLAĆANJA , DOSTAVE I ROK ISPORUKE

Naše proizvode plaćate pouzećem odnosno prilikom isporuke robe.
Dostavu vršimo posredstvom kurirske službe Post Express, na teritoriji Republike Srbije. Cena dostave se plaća u skladu sa težinom paketa, a po cenovniku Post Express-a.

Kod plaćanja pouzećem prilikom preuzimanja porudžbine kuriru plaćate kupljene proizvode i troškove dostave, u gotovini.

Porudžbine primljene radnim danima šaljemo najkasnije do kraja narednog radnog dana. Pošiljke koje primimo petkom od 12 časova do ponedeljka u 12 časova poslaćemo u ponedeljak. Rok za isporuku je 48 sati od dana kada se paket pošalje na kućnu adresu.

Za isporuku su odgovorne kurirske službe.
Za porudžbine u vrednosti preko 3.000 din. dostava je besplatna.

REKLAMACIJE

Reklamacije na oštećenje u transportu – sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu dužni ste da nam prijavite u roku od 24h od prijema robe.

Ukoliko uočite oštećenje na pakovanju, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li je oštećenje uslovilo i oštećenje samog proizvoda. Ukoliko proizvod nije oštećen, potpišite prijem pošiljke.

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe – ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo vas da nam, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail info@sustina.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, odgovorićemo vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

PRAVO NA ODUSTANAK OD KUPOVINE

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora, u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, slanjem dopisa za odustanak od porudžbine koji možete poslati elektronskim putem na našu e-mail adresu info@sustina.rs. Po prijemu dopisa, kontaktiraćemo vas u vezi procedure povraćaja kupljene robe.
Prilikom povraćaja kupljenih proizvoda neophodno je vratiti ih u ispravnom i nekorišćenom stanju, sa računom i svom pratećom dokumentacijom. Rok od 14 dana računa se od trenutka kada roba dospe u posed kupca ili trećeg lica koje je odredio kupac. Direktne troškove povraćaja robe u slučaju odustanka od porudžbe snosi kupac. U slučaju jednostranog raskida ugovora od strane kupca, Poljoprivredna zadruga AlmaRosa Sremski Karlovci će odmah po prijemu vraćene robe, a nakon konstatacije komisije da je roba vraćena u nekorišćenom stanju i bez oštećenja, bez odlaganja izvršiti povraćaj uplate novca koju je primila.

error: Sadržaj sajta je zaštićen!